Blog

Een kijkje achter de schermen bij onze Interim Planner Leonie Steehouwer

24 mei 2022

Leonie Steehouwer werkt sinds kort als personeelsplanner bij Déhora. Ervaring in het vakgebied had ze al. Zo was zij onder andere verantwoordelijk voor het inplannen van servicepersoneel. Ook werkte ze bij een zorginstelling, waar ze leslokalen en lesgroepen inplande voor de opleidingen van werknemers. Een nieuwe uitdaging was wat Leonie uiteindelijk zocht. Ze hoefde dus niet lang na te denken om “ja” te zeggen tegen haar nieuwe planningsuitdaging bij Déhora, want ze kon meteen aan de slag bij haar eerste opdracht!

Hoe bevalt het om als planner te werken bij Déhora?  

“Ik werk nu ruim een maand bij Déhora, maar mijn eerste indruk is zeker positief. Ik ben erg warm ontvangen en iedereen is open en benaderbaar. In mijn eerste week was er gelijk een bijeenkomst voor collega’s, wat erg gezellig was. Ik heb meteen met veel collega’s gesproken en er was genoeg te bespreken. Het is fijn als je een leuke groep collega’s hebt waar je op kunt terugvallen. Ik hoop dat ik lang genoeg bij Déhora mag blijven om zoveel mogelijk mensen te leren kennen. Ook hoop ik bij Déhora te kunnen blijven groeien en dat ik mag doorleren. En ik verwacht dat zeker te doen, zo ga ik binnenkort al starten met de Opleiding Personeelsplanner aan de Déhora Academy.”  

Hoe ervaar je het om als interim planner te werken bij verschillende opdrachtgevers?

“Ik ben nog maar net gestart bij Déhora en zit nu op mijn eerste opdracht bij Kion, een kinderopvang organisatie. Dus ik heb nog niet veel ervaring met detachering. Ik verwacht wel dat juist dit aspect het werken bij Déhora uniek en leuk maakt. Doordat je tijdelijk aan opdrachten werkt, heb je veel afwisseling en uitdaging. Zo zit je niet vast in een bepaalde manier van werken of aan een bepaalde werkomgeving. Én je leert hier natuurlijk heel erg veel van. Kortom, ik verwacht dat ik het detacheringaspect heel erg leuk ga vinden!”  

“Ik kijk zeker uit naar de uitdagingen en afwisseling van mijn baan als planner bij Déhora. Ik zou ook zeker zeggen: als je op zoek bent naar een planningsfunctie of ambities hebt om als planner aan de slag te gaan, kom dan zeker naar Déhora! Je kunt hier snel aan de slag en je wordt warm ontvangen!”

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging en een afwisselende functie in een leuk team? Neem dan een kijkje bij onze vacatures!

Laten we kennis maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op

Arent Janszoon Ernststraat 595K, 1082 LD Amsterdam