Cultuur & Waarden

Déhora is een groep met ondernemende, eerlijke en onafhankelijke mensen. Binnen de organisatie heerst een open, toegankelijke en directe werkcultuur. Medewerkers helpen elkaar en er is voor iedereen ruimte om te groeien op professioneel en persoonlijk niveau. Ook vinden wij het zeer belangrijk dat medewerkers interesse tonen in elkaar. Je spendeert een groot deel van jouw tijd op kantoor, bij opdrachtgevers en/of met collega’s en daarom is het van belang dat iedereen zich op zijn plek voelt en een band met elkaar opbouwt.

  • Passie voor tijd 

    Bij Déhora werkt een gepassioneerde groep van planners, adviseurs en onderzoekers, waarbij wordt gewerkt vanuit het thema tijd en tijdintelligentie. Zo streven wij ernaar om opdrachtgevers inzicht te geven en te inspireren over het effect van tijd en de invloed daarvan op de gehele bedrijfsvoering. Dat is wat ons drijft.

  • Betrouwbaar

    Bij Déhora hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid. Er heerst een open cultuur, waar eerlijkheid hoog in het vaandel staat. Voor iedereen is ruimte om te zeggen wat ze denken. Op deze manier kunnen er duidelijke en eerlijke afspraken gemaakt worden en weet iedereen waar ze aan toe zijn. We verwachten dat iedereen integer en in het belang van onze organisatie handelt.  

  • Klantgericht 

    Het gezegde: “De klant is koning” staat centraal bij Déhora. Een professionele houding is zeer belangrijk en er wordt altijd gestreefd naar het beste resultaat. Ook inspireren wij graag met vakinhoudelijke kennis en komen met innovatieve oplossingen. Op deze manier leveren wij kwaliteit en komen onze beloftes na.  

Laten we kennis maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op

Arent Janszoon Ernststraat 595K, 1082 LD Amsterdam