Nieuws

In gesprek met ons internationale marketingteam

20 april 2023
Déhora is dé specialist op het gebied van tijd en workforce planning en management. Dagelijks zijn onze planning professionals, consultants, onderzoekers en trainers in Nederland, België, Polen en Tsjechië bezig met het optimaliseren en het tijdintelligent maken van organisaties. Naast het fantastische werk van onze professionals is het ook belangrijk dat men weet wie Déhora is, wat wij doen en wat wij kunnen. En daar zorgt ons (internationale) marketingteam voor.

Henne en Kevin maken onderdeel uit van het marketing team. Henne is de marketing manager van Déhora Nederland en Kevin is de marketing manager in België vanuit onze vestiging in Antwerpen. Zij konden even tijd maken voor een gesprekje over de werkzaamheden van het team en hun ervaringen bij Déhora.

Waar houdt team marketing zich vooral mee bezig?

Kevin: “Binnen marketing zijn er veel verschillende onderdelen, het marketingteam van Déhora is wat mij betreft allround. Wij houden ons eigenlijk met het gehele marketingproces van A tot Z bezig, denk hierbij aan content creëren, employer branding, sociale media, interne communicatie, websiteontwikkeling, evenementen organiseren, digitale marketing en SEO.”

Henne: “Daar sluit ik mij helemaal bij aan. Binnen het team is het niet zo dat iedereen verantwoordelijk is voor een klein stukje van het verhaal, maar het team is echt allround.”

Kevin: “Dat is heel interessant en soms ook wel veel werk, maar wel erg leuk. Waar wij ons vooral mee bezig houden is het naar buiten brengen wie wij zijn, wat wij doen en wie onze mensen zijn. Ook is het belangrijk om te vertellen wat ons specialisme is en wat voor kennis wij in huis hebben. En natuurlijk meegaan met de actualiteit.”

“Binnen het team is het niet zo dat iedereen verantwoordelijk is voor een klein stukje van het verhaal, maar het team is echt allround.”

Wat zouden jullie nog willen bereiken bij Déhora?

Henne: “Heel duidelijk in de markt zetten wie wij zijn en wat we doen en meer bekendheid van Déhora creëren. Op sommige gebieden en in sommige branches is Déhora al heel bekend, maar in andere branches wat minder. En dat de integrale aanpak van Déhora meer herkend wordt. Binnen Déhora hebben we meerdere afdelingen, denk aan Academy, Detachering, Consultancy en Software. Wij kunnen daarom oplossingen bieden vanuit verschillende perspectieven/onderdelen op het gebied van workforce management, dus niet alleen een planner, een opleiding of software, maar bijvoorbeeld een combinatie daarvan.”

Kevin: “Ja inderdaad, het totaal verhaal van Déhora meer communiceren, want wij zijn wel echt een full service bedrijf. En, zoals Henne al zei, Déhora meer in de markt zetten als de expert in workforce management en tijd. Ook willen we het merk Déhora internationaal sterk op de markt zetten. Nederland en België werken op het moment al veel samen op marketing gebied, maar in de toekomst zie ik nog meer samenwerking tussen de internationale vestigingen voor me. Dat er één sterk Déhora verhaal wordt uitgedragen, natuurlijk wel met een stukje flexibilisering per land. En vergeet de marketing rondom Déhora Planpoint natuurlijk niet!”

“Bij Déhora is er altijd ruimte om te leren en te groeien en om daar zelf actief aan mee te werken en uiteindelijk te zien wat daar de impact van is vind ik wel een van de mooiere zaken.”

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt bij Déhora?

Henne: “Ik werk nu iets langer dan een jaar bij Déhora, dus nog niet zo heel lang, maar het was wel een bijzonder eerste jaar met het 35-jarig jubileum. De werkzaamheden rondom deze mijlpaal vond ik wel heel leuk om te doen. Hierdoor heb ik het bedrijf en het rijke verleden van Déhora ook meteen goed leren kennen.”

Kevin: “Ik zit ondertussen 9 jaar bij Déhora en het leuke daaraan is dat ik het bedrijf echt heb zien groeien. Zo zaten we 10 jaar geleden met 15 mensen op ons kantoor in Antwerpen en nu zijn we met meer dan 40. Tijdens de afgelopen Déhora Family Day in België waren 100 mensen aanwezig (collega’s inclusief partners en kinderen) en om daar dan te staan en deel van uit te maken is natuurlijk iets om heel fier op te zijn. Ook hebben wij hard gewerkt aan de professionalisering van het team. Bij Déhora is er altijd ruimte om te leren en te groeien en om daar zelf actief aan mee te werken en uiteindelijk te zien wat daar de impact van is vind ik wel een van de mooiere zaken.”

 

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen als Déhora? Of wil je ook uitmaken van een groeiend en enthousiast team? Neem dan snel een kijkje op onze site en wie weet tot snel!

Laten we kennis maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op

Arent Janszoon Ernststraat 595K, 1082 LD Amsterdam